Onze vereniging

Hier vind je alle informatie over onze sponsors

//Sponsors

Ontmoet hier de sponsoren van SVFCU

Op deze pagina willen wij even onze sponsors voorstellen die het vertrouwen in ons hebben om op onze nieuwe website te adverteren. 


Paul Pessel Sport is een onderdeel van Soccer Center. Tot deze organisatie behoren diverse winkelketens, die de titel ‘voetbalspecialist’ dragen, uit heel Nederland die continuïteit in de voetbalschoenen waarborgen. Daardoor is het bijna onmogelijk om mis te grijpen in de nieuwste modellen die u op TV voorbij ziet komen.

Tevens is Paul Pessel Sport trotse leverancier van o.a. FC Utrecht, VV De Meern, DESTO, DHSC, DVSU, DWSV, USV Hercules, HKC, VV Hoograven, VV Lekvogels, VV Sterrenwijk, VVJ, VSC, Zwaluwen Utrecht 1911
Hendrickx Vlielander van der Graaf advocaten is een advocatenkantoor met als specialisatie het strafrecht in de ruimste zin van het woord. Wij behandelen alle in het strafrecht.

Ook het bestuursrecht, jeugd en familierecht en het algemene civiele recht behoren tot onze expertise. Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met een aantal andere kantoren voor zaken waarvan wij denken dat een specialist op dat specifieke gebied beter bij uw zaak past. Wij zullen u in dat geval geheel kosteloos bij de juiste advocaat onder brengen.

BELT U DAAROM 030- 2900899 en sla het telefoonnummer op, dan bent u verzekerd van een uitstekende rechtsbijstand!
Van gezellige feestzaal tot sfeervolle vergaderzaal.

Of u nu op zoek bent naar een feestzaal voor uw bruiloft of receptie, of naar een moderne en sfeervolle vergaderzaal. Voor elk evenement hebben wij dé geschikte zaal. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom in ons partycentrum.
Bent u opzoek naar een fotograaf die uw product professioneel weet vast te leggen? Zodat uw product of dienst volledig tot recht komt en uw boodschap duidelijk overbrengt naar uw klant?

Wilt u graag een familieportret laten maken? Of wilt u een professioneel portret van uzelf of uw vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van kinderfotografie tot bedrijfsreportages.


Wij maken korte bedrijfsfilms, kleine documentaires, testimonials en reportages. Geschikt voor online publicatie op o.a. Youtube of DVD. In onze films vertellen wij uw verhaal. Van persoonlijke interviews tot product promotie, wij brengen uw boodschap helder over naar uw publiek.
Wij gebruiken de nieuwste machines, waardoor u verzekerd bent van de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit.

@lex 360 staat voor:
* kwaliteit en vakmanschap
* persoonlijke aandacht
* goede service
* scherpe prijzen
* een zorgvuldige afhandeling van al uw opdrachten

U kunt bij @lex 360 De Bilt, terecht voor allerhande kopieer- en printwerk. Van het kopiëren van een A4-tje, het maken van posters tot het printen van al uw rapporten.
In 2004 werd de basis gelegd voor het huidige Maxaro. In 2005 zijn onder de naam Whirlpool-outlet whirlpools en stoomcabines verkocht. In 2008 wordt onder andere de productgroep badmeubels aan het assortiment toegevoegd. In 2012 ondergaat de organisatie een grote verandering. Sanitairtotaal is een feit, met in de collectie onder andere douchecabines en toiletten, badkamermeubelen, waskommen, spiegels en vrijstaande baden.

Tegelijk met de naamsverandering wordt ook een webshop gelanceerd. De showroom is dan al ruim 2.000 m2 groot.
In 2014 ontstaan de plannen voor een nieuwe locatie, omdat Sanitairtotaal te groot wordt voor de locatie in Oud Gastel. Ondertussen wordt in 2015 het assortiment nog uitgebreid met tegels. In 2016 is het zover: een nieuwe vestiging in de oude Kellerfabriek in Roosendaal. Een terrein van 40.000 m2, met 5.000 m2 showroom en ruim 22.000 m2 magazijn.

In 2020 heeft Maxaro een tweede megashowroom geopend van 4.500 m2 in The Wall in Utrecht. Tot zover Maxaro, maximaal geslaagd! 


SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS