Sponsors

Op deze pagina willen wij even onze sponsors voorstellen die het vertrouwen in ons hebben om op onze nieuwe website te adverteren.

Paul Pessel Sport is al bijna 20 jaar de voetbalspecialist in Utrecht en omstreken. De winkel is gespecialiseerd in volkssport nummer 1, voetbal!Paul Pessel Sport is een onderdeel van Soccer Center. Tot deze organisatie behoren diverse winkelketens, die de titel ‘voetbalspecialist’ dragen, uit heel Nederland die continuïteit in de voetbalschoenen waarborgen. Daardoor is het bijna onmogelijk om mis te grijpen in de nieuwste modellen die u op TV voorbij ziet komen.

Tevens is Paul Pessel Sport trotse leverancier van o.a. FC Utrecht, VV De Meern, DESTO, DHSC, DVSU, DWSV, USV Hercules, HKC, VV Hoograven, VV Lekvogels, VV Sterrenwijk, VVJ, VSC, Zwaluwen Utrecht 1911De Utrechtse Taxi Centrale,al meer dan 100 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Utrecht.

UTC, ontstaan door bundeling van twee grote taxi bedrijven met verschillende culturen is uitgegroeid tot een hechte geoliede organisatie. UTC heeft een werkgebied waar behalve Utrecht ook Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten onder vallen.

De chauffeurs die u ontmoet, zijn representatief gekleed en zijn veelal zelf gemotiveerd ondernemer binnen de cooperatie die de Utrechtse Taxi Centrale is.Hendrickx Vlielander van der Graaf advocaten is een advocatenkantoor met als specialisatie het strafrecht in de ruimste zin van het woord. Wij behandelen alle in het strafrecht.

Ook het bestuursrecht, jeugd en familierecht en het algemene civiele recht behoren tot onze expertise. Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met een aantal andere kantoren voor zaken waarvan wij denken dat een specialist op dat specifieke gebied beter bij uw zaak past. Wij zullen u in dat geval geheel kosteloos bij de juiste advocaat onder brengen.

BELT U DAAROM 030- 2900899 en sla het telefoonnummer op, dan bent u verzekerd van een uitstekende rechtsbijstand!Welkom bij Restaurant Yakimono. Yakimono is een uniek Aziatisch teppanyaki en wokrestaurant in de gemeente Houten. Het goed te bereiken restaurant aan de A27 is dankzij haar perfecte locatie goed bereikbaar en biedt u ook voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein aan.

Teppanyaki & Wokrestaurant Yakimono is gevestigd in Paviljoen De Toekomst en heeft een uniek concept in Midden Nederland.

Een uitstekende Aziatische keuken waar onze chef-koks hun kunsten vertonen, maar waar je ook jouw avondje kunt uitbreiden met bowling, Glowgolf, lasergame, snooker, darten en/of poolen.Van gezellige feestzaal tot sfeervolle vergaderzaal.

Of u nu op zoek bent naar een feestzaal voor uw bruiloft of receptie, of naar een moderne en sfeervolle vergaderzaal. Voor elk evenement hebben wij dé geschikte zaal. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom in ons partycentrum.Bent u opzoek naar een fotograaf die uw product professioneel weet vast te leggen? Zodat uw product of dienst volledig tot recht komt en uw boodschap duidelijk overbrengt naar uw klant?

Wilt u graag een familieportret laten maken? Of wilt u een professioneel portret van uzelf of uw vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van kinderfotografie tot bedrijfsreportages.

Wij maken korte bedrijfsfilms, kleine documentaires, testimonials en reportages. Geschikt voor online publicatie op o.a. Youtube of DVD. In onze films vertellen wij uw verhaal. Van persoonlijke interviews tot product promotie, wij brengen uw boodschap helder over naar uw publiek.Traffic Service Nederland heeft het unieke vermogen om voor uw verkeersprojecten - zowel van tijdelijke als permanente aard - oplossingen aan te reiken die een optimaal resultaat garanderen. Iedere verkeersaanpassing behandelen wij als een uniek vraagstuk. Een werkwijze die een optimale oplossing, een gedegen ontwikkeling en een perfecte uitvoering waarborgt. Voor alle betrokken partijen, de weggebruiker voorop.

U kunt bij @lex 360 De Bilt, terecht voor allerhande kopieer- en printwerk. Van het kopiëren van een A4-tje, het maken van posters tot het printen van al uw rapporten.Wij gebruiken de nieuwste machines, waardoor u verzekerd bent van de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit.

@lex 360 staat voor:

* kwaliteit en vakmanschap
* persoonlijke aandacht
* goede service
* scherpe prijzen
* een zorgvuldige afhandeling van al uw opdrachten

FC Utrecht - Ajax

Zo 23-12-2018 - 12:15 uur
Stadion FC Utrecht

FC Utrecht
Ajax

AZ - FC Utrecht
Zaterdag 19 januari 2019 - 18:30 uur

FC Utrecht - Willem II
Zondag 27 januari 2019 - 14:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht