intro tekst

01 Op de tribune met Arno Arts 08-8-2017
Arno Arts was helemaal vanuit het verre oosten naar Galgenwaard gekomen om twee van zijn oude clubs tegen elkaar te zien spelen. Arts maakte deel uit van de selectie die met Willem II in de Champions League uit kwam in 1999 en won met FC Utrecht de beker in 2004. Arts bleek een gezellige gast die met plezier vertelde over zijn tijd in de Domstad. Ook zijn meegekomen zoon had het naar zijn zin op de Bunnikside.

02 Op de tribune met Theo Lucius 10-9-2017
Theo Lucius speelde op huurbasis een seizoen voor FC Utrecht en vervolgde daarna zijn loopbaan bij, onder meer, PSV en Feyenoord. Ondanks de korte periode kijkt ook Lucius terug op een leuke tijd bij de FC. Op uitnodiging van Since70 bekeek hij de thuiswedstrijd tegen Roda JC vanaf de Bunnikside.

03 Op de tribune met Erik Willaarts 24-9-2017Op deze zonnige zondag kwam de voormalig spits uit Woudenberg graag de wedstrijd tegen PSV aanschouwen vanaf de Bunnikside. Helaas pakte donkere wolken zich samen boven de Galgenwaard en verloor FC Utrecht metmaar liefst 1-7 van de club uit Eindhoven. Desondanks had de Woudenberger een erg gezellige middag en dronk hij gezellig een biertje
mee in het supportershome al beleefde hij natuurlijk wel een deja vu met deze grote nederlaag.

Op de tribune met Willy Carbo 29-10-2017Willy Carbo begon met voetballen bij VV Utrecht en brak bij FC Utrecht door in het betaalde voetbal. Oudere supporters denken bij het horen van zijn naam waarschijnlijk aan het Wonder van Hamburg waarin Carbo de enige goal tegen het grote HSV Hamburg maakte. Na zijn tijd in de Galgenwaard speelde Carbo onder anderen voor Club Brugge en Feyenoord. Wereldberoemd werd hij met de hakbal die hij namens FC Twente scoorde.

Op de tribune met Elroy Asmus 19-11-2017
 


Agelopen zondag was oud-speler Elroy Asmus de Supportersvereniging FC Utrecht met een bezoek vereren. De oud-verdediger kwam tussen 1994 en 1999 veelvuldig uit voor FC Utrecht en speelde daarna nog voor Heracles Almelo. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior zal Elroy in het supportershome te vinden zijn om daarna de wedstrijd vanaf de Bunnikside te bekijken.

Op de tribune met Tim Cornelisse 24-01-2018Agelopen woensdagavond speelt onze club de inhaalwedstrijd tegen de tegenstander uit de havenstad. Ook deze wedstrijd was er een oud speler te gast zijn bij SV FC-Utrecht. Deze was zal Tim Cornelisse aanwezig zijn om een bezoekje te brengen aan het supportershome (Nederlandse zaal vlakbij de poortjes naar de tribune) en vervolgens de wedstrijd te gaan volgen op de Bunnikside. De populaire verdediger stond zeven jaar bij FC Utrecht onder contract en won in 2004 de Johan Cruijff schaal met onze club.

Op de tribune met Ton Pattinama 28-01-2018Ton Pattinama is misschien wel een van de meest kleurrijke voetballers die FC Utrecht ooit heft gehad. De middenvelder speelde tussen 1984 en 1986 in Stadion Nieuw Galgenwaard en maakte op de supporters een onuitwisbare indruk. Since70 is er dan ook trots op dat Ton Pattinama zondag terugkeerde in de Galgenwaard als gast van de Supportersvereniging FC Utrecht.

Ton ging voorafgaand aan de wedstrijd in het supportershome aanwezig zijn en vervolgens de wedstrijd tegen de tegenstander uit de hoofdstad vanaf de Bunnikside bekijken.

Op de tribune met Richal Leitoe 7-2-2018
 
 
Toen wij in oktober 2017 via Eddy Overweg en Raymond Graanoogst de mogelijkheid kregen om de spelers van oud FC Utrecht te vertellen over ons mooie project reageerde Richal Leitoe vrijwel direct enthousiast, het leek hem erg leuk om eens een wedstrijd vanaf de Bunnikside te komen bekijken.
 
Voordat Richal naar FC Utrecht kwam speelde hij voor diverse amateurclubs en Feyenoord. Leitoe speelde tussen 2003 en 2005 voor onze club, waaronder de gewonnen bekerfinale in 2004 tegen FC Twente. Since70 keek er naar uit om hem te ontvangen bij de Supportersvereniging en samen met hem de wedstrijd tegen Sparta te gaan bekijken op de Bunnikside.

FC Utrecht - Ajax

Zo 23-12-2018 - 12:15 uur
Stadion FC Utrecht

FC Utrecht
Ajax

AZ - FC Utrecht
Zaterdag 19 januari 2019 - 18:30 uur

FC Utrecht - Willem II
Zondag 27 januari 2019 - 14:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht