Since '70

De Supportersvereniging FC Utrecht vindt het belangrijk dat de historie van de club niet vergeten wordt

Zonder verleden is er geen toekomst en het moge duidelijk zijn dat FC Utrecht over een roemruchte historie beschikt. De oud-spelers en -trainers van FC Utrecht, maar ook van DOS, Velox en Elinkwijk zijn dan ook een serieus onderdeel van de Supportersvereniging FC Utrecht. Dit onder de titel: Since70.

//Op de tribune

2016-2017

01 Op de tribune met Leo van Veen 5-2-2017
Leo van Veen was de eerste gast van Since70. Met Mister FC Utrecht himself konden we ons geen betere opening wensen. De oud-speler en trainer had het zichtbaar naar zijn zin in het supportershome en op de tribune. Van Veen had zijn dochter en kleinkinderen meegenomen. Ook zij hadden een leuke middag.
 

02 Op de tribune met Jan van Staa 18-2-2017

Jan van Staa kwam, samen met zoon Jerry, helemaal vanuit Almelo om de Supportersvereniging te bezoeken. De enthousiaste oud-aanvoerder van FC Utrecht genoot van de sfeer en maakte met iedereen gezellig een praatje.
 

03 Op de tribune met Raymond Graanoogst 01-3-2017

Oud-aanvaller Raymond Graanoogst was de derde gast van Since70. De huidige rijschoolhouder had niet alleen zijn zoon, maar ook zijn zwager en neefje meegenomen. Op de Bunnikside hadden zij een gezellige avond.
 

04 Op de tribune met Jan Willem van Dop 9-4-2017

Since70 is er niet alleen voor oud-spelers. Ook andere mensen die iets voor de club hebben betekent zijn welkom. Een goed voorbeeld was Jan Willem van Dop. De oud-voorzitter van FC Utrecht had een vriend meegenomen naar het supportershome en op de tribune. Aldaar bleek hij nog altijd een goede band te hebben met de fans.
 

05 Op de tribune met Ab Plugboer 23-4-201706 Op de tribune met Foeke Booy 28-5-2017

Oud-trainer Foeke Booy won met FC Utrecht twee keer de KNVB-beker. Tijdens de finale van de Play Offs tegen AZ was hij te gast. Wát een thriller! FC Utrecht won met 3-0 en na penalties werd Europees voetbal veilig gesteld. Foeke genoot van dit alles tussen de van emoties overlopende Bunnikside.
 

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS