Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

De SupportersVereniging FC Utrecht (SVFCU) is de officiële supportersvereniging van FC Utrecht en vertegenwoordigt met ruim 5.500 leden een aanzienlijk deel van de Utrechtse achterban.

Het bestuur van de SVFCU bestaat uit een divers gezelschap met minimaal twee gemeenschappelijke delers: de passie voor club en de belangenbehartiging van haar supporters. Een korte voorstelronde:

Teun den Hartog - Voorzitter

Als voorzitter van de SVFCU is Teun het gezicht van de vereniging. Naast het voorzitterschap is Teun tevens beheerder van de zogenaamde Golden Share dat de continuïteit en identiteit van FC Utrecht waarborgt (zoals speelstad en clubkleuren) en neemt hij zitting in de Raad van Advies bij FC Utrecht.

Siege PostumaVice-Voorzitter en Supporterszaken

Bij afwezigheid van de voorzitter, neemt Siege zijn taken waar. Siege is nauw betrokken bij evenementen die voor leden van de SV worden georganiseerd . Ook ontvangt en begeleidt hij op wedstrijddagen SV-bestuursleden van de bezoekende clubs.

Mariëlle KruftSecretaris

Mariëlle is voor veel supporters een bekend gezicht. Niet alleen zit zij op wedstrijddagen bij de ingang van het Supportershome Number Four om leden te ontvangen en dagkaarten te verkopen, ook bedient zij het belangrijkste mailaccount van de SVFCU. Daarnaast begeleidt zij spelers in het supportershome, beheert zij de website www.svfcu.nl en neemt zij de ledenadministratie op zich.

Freek SpeelmanPenningmeester

De financiële administratie, de controle en betaling van facturen, het innen van contributiegelden. Het zijn allemaal taken die de penningmeester van de SVFCU op zich neemt.

Stefan PragtCommunicatie

Als bestuurslid Communicatie beheert Stefan de website www.svfcu.nl en social media zoals Facebook en Twitter. Tevens stelt hij nieuwsberichten op rondom kortingsacties bij uitwedstrijden, sfeeractiviteiten en overige noemenswaardige weetjes over de SVFCU. Ook ontvangt en begeleidt hij SV-bestuursleden van bezoekende clubs op wedstrijddagen.

Jan KwartenBeveiliging

Jan Kwarten is rondom thuiswedstrijden het aanspreekpunt voor de beveiliging in het Supportershome. Samen met zijn mede-beveiligers zorgt Jan de dat veiligheid voor de leden in het home optimaal blijft. Daarnaast voert Jan overleggen met externe partijen over onderwerpen waar veiligheid van belang is, zoals vuurwerkvergunningen.

Mike VermeulenMultimedia

Fotograaf van de SupportersVereniging, hoofdredacteur van het clubblad Forza!, initiator van SVFCU TV en coördinator van de nieuwe website. Mike Vermeulen is de creatieve duizendpoot van de SVFCU en al vele jaren aan de SupportersVereniging verbonden. Mike is sinds 19-11-2017 erelid van de supportersvereniging, al vanaf 1997 zet hij zich in voor de SVFCU.

Danny van der Linden - Media

Danny houdt zich binnen het bestuur bezig met de media-uitingen. Zo is hij aanspreekpunt voor de webredactie en zal hij in de toekomst bezig houden met meer media. Hierbij maakt Danny gebruik van zijn ervaringen als (freelance) journalist.

RAAD VAN ADVIES

Theo Overes (Lid)
Martin van de Pol (Ere-lid)

FOTOGRAFIE

Jennifer Hendriks  (Forza en website)

FILM

Mike Vermeulen

WEBREDACTIE

Stefan Pragt 
Mariëlle Kruft (Beheerder)
Mike Vermeulen (Beheerder)
Danny van der Linden
Remco Avezaat 
Remco Kraak 
Dustin Bronius 
Siege Postuma 
Jeron den Hartog
Martijn Kramer

MERCHANDISE

KIDSCLUB DE SCHOFFIES

SINCE70

Loes Manten
Frits Stooker

Natuurlijk kan de Supportersvereniging FC Utrecht altijd hulp gebruiken!
Heb je tijd over, wil je iets betekenen voor je medesupporters en lijkt het je leuk meer te weten?
Neem dan gerust contact met ons op!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht