Onze vereniging

Hier vind je informatie over (een deel van) onze vrijwilligers

Teun den Hartog//Voorzitter

Als voorzitter van de SVFCU is Teun het gezicht van de vereniging. Naast het voorzitterschap is Teun tevens beheerder van de zogenaamde Golden Share dat de continuïteit en identiteit van FC Utrecht waarborgt (zoals speelstad en clubkleuren) en neemt hij zitting in de Raad van Advies bij FC Utrecht.

Siege Postuma//Vice-voorzitter en supporterszaken

Bij afwezigheid van de voorzitter, neemt Siege zijn taken waar. Siege is nauw betrokken bij evenementen die voor leden van de SV worden georganiseerd . Ook ontvangt en begeleidt hij op wedstrijddagen SV-bestuursleden van de bezoekende clubs.

Thomas Lutje//Secretaris

Thomas Lutje neemt per seizoen 2023-2024 de taken van Mariëlle Kruft over. 

Stefan Pragt//IT

Als bestuurslid IT beheert Stefan de website www.svfcu.nl en social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Tevens stelt hij nieuwsberichten op rondom kortingsacties bij uitwedstrijden, sfeeractiviteiten en overige noemenswaardige weetjes over de SVFCU. Ook ontvangt en begeleidt hij SV-bestuursleden van bezoekende clubs op wedstrijddagen.

Jan Kwarten//Beveiliging

Jan Kwarten is rondom thuiswedstrijden het aanspreekpunt voor de beveiliging in het Supportershome. Samen met zijn mede-beveiligers zorgt Jan de dat veiligheid voor de leden in het home optimaal blijft. Daarnaast voert Jan overleggen met externe partijen over onderwerpen waar veiligheid van belang is, zoals vuurwerkvergunningen.

Mike Vermeulen//Design en vormgeving

Hoofdredacteur van het clubblad Forza!, initiator van SVFCU TV en coördinator van de nieuwe website. Mike Vermeulen is de creatieve duizendpoot van de SVFCU en al vele jaren aan de SupportersVereniging verbonden. Mike is sinds 19-11-2017 erelid van de supportersvereniging, al vanaf 1996 zet hij zich in voor de SVFCU.

Freek Speelman//Penningmeester

De financiële administratie, de controle en betaling van facturen, het innen van contributiegelden. Het zijn allemaal taken die de penningmeester van de SVFCU op zich neemt.

// Raad van advies

Theo Overes (erelid)
Martin van de Pol (erelid)

// Schoffies

Nikki van Os

// Fotografie

Jennifer Hendriks (Forza en website)

// Webredactie

Stefan Pragt (beheerder)
Danny van der Linden (beheerder)
Mike Vermeulen (beheerder) 


Remco Kraak
Dustin Bronius 
Rik van Hazendonk
Siege Postuma
Jeron den Hartog
Martijn Kramer
Marcel van Wolferen


SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS