SV teleurgesteld in FC Utrecht

Beste leden,
 
Zoals velen van jullie weten is FC Utrecht sinds enkele maanden de eigenaar van het supportershome Number 4. Wij, als Supportervereniging (SV) zijn al sinds jaar en dag  op wedstrijddagen de gebruikers van het home. Toen wij onlangs hoorden dat de wedstrijd FC Utrecht – Cambuur Leeuwarden met (een deel van het) publiek gespeeld mag worden, verheugden wij ons er, net als velen van jullie, op om iedereen weer te ontmoeten in het supportershome rondom de wedstrijd van morgenmiddag.
 
Helaas kregen wij vandaag(!) tot onze grote teleurstelling te horen dat er morgen voorafgaand aan de wedstrijd  slechts 200 mensen het supportershome mogen bezoeken. Na de wedstrijd blijft het home gesloten. Dit bericht is in tegenstelling tot eerdere berichten die wij deze week hebben ontvangen en met jullie hebben gecommuniceerd. Voor de volledigheid vermelden wij dat ook de overige ruimtes in het stadion (businessclub enz.) na afloop van de wedstrijd gesloten blijven.
 
Dit bericht kwam voor ons als een complete verrassing. Het moge duidelijk zijn dat wij hier als SV absoluut niet blij mee zijn. Wij spreken onze teleurstelling uit in de manier waarop FC Utrecht dit met ons gecommuniceerd heeft. Je kunt niet vlak voor de wedstrijd met zo’n bericht komen. Wij hebben onze onvrede omtrent deze gang van zaken dan ook direct kenbaar gemaakt bij FC Utrecht en zullen binnen afzienbare tijd in gesprek gaan met de directie van de club.
 
Wij willen jullie wijzen op het mailadres van FC Utrecht als jullie verdere vragen of opmerkingen hebben over deze gang van zaken. Mail naar info@fcutrecht.nl o.v.v. supportershome.
 
Nogmaals: wij hadden ons morgenmiddag ook anders voorgesteld.
 
Bestuur Supportersvereniging FC Utrecht

11393

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS