Kom naar de eerste FC Utrecht ruil- en verkoopbeurs!

Op Zaterdag 9 MAART organiseert de Supportersvereniging FC Utrecht de 1e FC Utrecht Ruil- en Verkoopbeurs!

Als supporter van FC Utrecht heb je nu de kans om je overbodige FC Utrecht-artikelen zoals shirtjes, petjes, shawls, foto’s, boekjes en andere memorabele items aan te bieden aan belangstellenden.
Wil je een tafel reserveren om jouw artikelen aan te kunnen bieden meld je dan aan met je volledige naam en telefoonnummer bij Siege Postuma via s.postuma@hotmail.com
 
De sluitingsdatum voor het reserveren van een tafel is maandag 4 maart. Het aantal tafels is beperkt dus wie het eerst komt wie het eerst maalt.
 
De beurs is voor een ieder GRATIS toegankelijk en geopend tussen 13.00 en 16.00 uur in het supportershome Number Four. (Gehuisvest in stadion Galgenwaard onder de Bunnik-Side. Toegang via de trap en voor minder validen via de lift)
Ben je zelf op zoek naar unieke spullen van de FC om jouw collectie uit te breiden dan is deze beurs daarvoor een geweldige gelegenheid. Als bezoeker hoef je je niet vooraf aan te melden.
 
Op deze dag wordt ook de wedstrijd ALMERE CITY FC – FC UTRECHT gespeeld. Vertrektijd van de bussen is omstreeks 18.30 uur.
 
Kortom, een geweldige combinatie voor een……...
DAGGIE……………FC UUUUUUUU!

11563

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS