Informatie lidmaatschap SVFCU 2024-2025

Beste supporters,
 
Volgende week (16-23 juni) zal de automatische verlenging van het lidmaatschap van de SupportersVereniging plaatsvinden en zal ook het lidmaatschapsbedrag worden afgeschreven.
 
Belangrijk hierbij is dat er voldoende saldo op de betreffende rekening staat en eventueel geblokkeerde rekeningnummers zijn gedeblokkeerd.

Indien het niet mogelijk is om het lidmaatschapsbedrag af te schrijven, kunnen wij helaas jouw lidmaatschap niet verlengen, wat onder andere tot gevolg heeft dat jij volgend seizoen geen toegang hebt tot het supportershome, niet het supportersblad Forza! zal ontvangen en niet kan profiteren van (kortings)acties van de SV. 
 
Controleer daarom a.u.b. na volgende week goed of het lidmaatschapsbedrag is afgeschreven. 
 
Ben jij nog geen lid, maar wil jij dat wel worden? Dat kan natuurlijk ook! Word dan lid van de SVFCU via www.svfcu.nl/lid-worden 
 
Een volwassen lidmaatschap kost € 25,- , een gezinslidmaatschap is voor € 35,- verkrijgbaar en jeugd tot en met 16 jaar en mensen die 65 jaar of ouder zijn, zijn voor € 18,- ook komend seizoen lid van de SupportersVereniging.
 
Let op: de passen worden voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen naar het thuisadres verzonden, dus geef vóór die tijd adreswijzigingen door via info@svfcu.nl.

11669

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS