Column: Zes punten!

Een klapper tegen Zwolle, waar we in de eerste 48 minuten onszelf afvroegen waar we naar hebben zitten kijken. De tweede helft was magisch, niet alleen vanwege de goals, maar vooral de invalbeurt van Van der Maarel.
Weer van der Maarel? Ja weer van der Maarel, want hij viel in, bracht beleving in het team en op de tribunes en ik ben er daarom echt van overtuigd dat Mark hier in de ommekeer is geweest.
 
Daarbij vielen Lidberg en met name Fraulo steengoed in! We hebben vijf goals mogen vieren in eigen huis. Heerlijk!
De wedstrijd in Heerenveen was er nagenoeg niets aan de hand. Vanaf het begin af aan hebben we ons geen zorgen hoeven te maken. FC Utrecht domineerde en controleerde. Sam Lammers de grote man. Samba Lammers werd geopend en na zijn fantastische goal met zijn linkerbeen in de verre hoek was het daarna smullen…
 
De bewegingen, het passeren en het afmaken verraadde zijn grote klasse. Sam Lammers is voor FC Utrecht een spits die wij normaliter nooit in ons team hebben spelen. Toch zal ik Lammers graag nog een volledig seizoen in ons mooie rood en wit willen zien. Ik denk dat, dat voor hem en zijn carrière ook erg goed kan zijn.
 
De twee tegengoals zijn slordig. Vooral de laatste met het inleveren en zo de assist te verzorgen mag niet gebeuren. De komende wedstrijden zijn vooralsnog weer cruciaal. We krijgen Go Ahead (directe concurrent) thuis, RKC-uit, Vitesse thuis en Sparta thuis voordat wij nog naar AZ-uit moeten. De komende vier wedstrijden cruciaal als je kijkt naar het verloop van de competitie en de kansen die daar in liggen.
 
Het kan nog zo mooi eindigen! Hebben jullie dezelfde hoop? Het zal toch mooi zijn man, FC Utrecht, europa in!
 
Tot volgende week,
Dustin Bronius

11628

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS