Vrijdag aanstaande: de online SVFCU pubquiz!

Beste supporters,

Wij missen jullie. Het is bijna een jaar geleden dat het supportershome voor het laatst vol stond met FC Utrecht supporters. Daarom wilden wij iets voor jullie organiseren: een online pubquiz waarin mooie prijzen gewonnen kunnen worden, waaronder een FC Utrecht seizoenkaart ter waarde van 250 euro!

Wat gaan we doen?
In het vijftigjarig bestaan van de club, kan niet het feest worden georganiseerd waarop we allemaal hadden gehoopt. Daarom zal de online quiz in het teken staan van het jubileum van de club. De quiz start om 19.30 uur en wordt gehouden in een opnamestudio. De deelnemers zullen elkaar online treffen. Supporters die het boek ‘Know your History’ hebben gelezen, hebben voorkennis, dus doe er je voordeel mee!

Hoe kan je je opgeven?
Wil je meedoen en kans maken op 1 van de 5 prijzen, met als hoofdprijs een seizoenkaart ter waarde van € 250,-? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@svfcu.nl met de melding dat je graag meedoet met de SVFCU pubquiz. Deelnemers krijgen een bevestigingsmail voor de deelname van de uitzending, waarin verdere uitleg wordt gegeven over de (toegang tot de) quiz.

Let op, alleen de eerste 100 aanmeldingen kunnen meedoen aan de quiz. Voor de fans die helaas niet mee kunnen doen, zal de uitzending live te volgen zijn op onze Facebookpagina. Dus niemand hoeft het te missen.

Belangrijk om te weten
Zorg dat je als deelnemer:
-een computer, laptop of iPad beschikbaar hebt waarmee je online deel kan nemen aan de quiz (met webcam/videoverbinding, zodat wij jou kunnen zien);
-jouw telefoon bij de hand hebt om jouw antwoorden in te sturen (de telefoon is jouw stemkastje);
-een goede internetverbinding hebt;
-lekkere drankjes en hapjes bij de hand hebt.  

Schrijf je dus snel in voor een gezellige avond met de SV en maak kans op mooie prijzen!

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht

9263

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS