Vacatures: Wat doe jij voor je club?

Beste leden,
 
De Supportersvereniging FC Utrecht is een vereniging met bijna 6000 leden. Deze leden komen veelal samen in het supportershome aan de Bunnikside, maar zijn ook op andere manieren betrokken bij de club en vereniging. Al sinds 1981 is de 'SV' niet meer weg te denken uit de supporterswereld rondom onze FC. Als officiële gesprekspartner van de club, komt de SV op voor de belangen van supporters, helpt het mee in de organisatie van diverse activiteiten en probeert men als bewaker van de cultuur te fungeren.
 
Al deze taken worden uitgevoerd door een zeer klein groepje vrijwilligers en we merken dat de bereidheid om iets te doen de laatste jaren niet groter is geworden. Eigenlijk is het vreemd dat een vereniging (waar het woord 'verenigen', dus samen komen, in verwerkt zit) met ongeveer 6000 leden drijft op een hele kleine groep enthousiaste vrijwilligers. 
 
Daarom stellen wij nu de vraag: wat doe jij voor je club? 

Je kunt je op vele manieren nuttig maken om de SV (en de club) te ondersteunen. Bekijk daarom onze vrijwilligersvacatures en meld je aan als vrijwilliger voor andere taken.
 
Vacatures:
 
Secretaris (m/v)
 
Onlangs heeft Mariëlle Kruft te kennen gegeven dat zij haar functie als secretaris van de Supportersvereniging FC Utrecht na dit seizoen naast zich neer gaat leggen. Mariëlle is al vijftien jaar als secretaris aan onze vereniging verbonden en, ondanks het feit dat wij begrip hebben voor haar beslissing, vinden we het jammer dat zij deze keuze heeft gemaakt.
 
Gelukkig is Mariëlle nog wel tot komende zomer als secretaris beschikbaar voor de vereniging. Hier zijn wij erg content mee omdat zij hierdoor een opvolger goed kan inwerken op zijn/haar werkzaamheden.

Als secretaris maak je deel uit van het bestuur van de Supportersvereniging FC Utrecht. Deze vereniging met bijna zesduizend leden is als gesprekspartner van FC Utrecht actief en organiseert, samen met de leden, diverse activiteiten.
Als secretaris houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:
- De ledenadministratie voeren
- E-mail account beheren
- Vóór de wedstrijd aanwezig zijn voor de leden om eventueke vragen te beantwoorden
- Notuleren tijdens bestuursvergaderingen
- Verder voorkomende werkzaamheden
 
Lijkt dit jou leuk? Mail dan naar info@svfcu.nk
 
Coördinator Since70 (mv)
 
De Supportersvereniging FC Utrecht vindt het belangrijk dat de historie van de club niet vergeten wordt. Zonder verleden is er geen toekomst en het moge duidelijk zijn dat FC Utrecht over een roemruchte historie beschikt. De oud-spelers en -trainers van FC Utrecht, maar ook van DOS, Velox en Elinkwijk zijn dan ook een serieus onderdeel van de Supportersvereniging FC Utrecht. Dit onder de titel: Since70.

Voor Since70 zijn wij op zoek naar supporters die de schakel oud-spelers en -trainers en de supporters willen zijn. Vind jij het onder andere leuk om op (thuis)wedstrijddagen deze oud-spelers en -trainers te ontvangen, te verwelkomen in ons supportershome en om vervolgens samen met de gasten de wedstrijden vanaf de tribune te bekijken? En wil jij deze activiteiten delen met de supporters door hier een interview, artikel of nieuwsbericht van te maken die wij vervolgens kunnen plaatsen op onze website en facebook? Je kunt het project Since 70 grotendeels naar eigen inzicht invullen!
 
Dus ben jij geïnteresseerd in de geschiedenis van de club om op die manier jouw bijdrage te leveren aan het verstevigen van de clubcultuur. Maakt jou dit helemaal enthousiast? Stuur dan zeker een mail naar info@svfcu.nl!
 
Voor alle vacatures geldt dat het gaat om vrijwilligersfuncties. Er staat dus geen beloning tegenover. Wel is er sprake van een vrijwilligersvergoeding, een hoop plezier en gezelligheid en een kans om je verder te ontwikkelen.
 
We hopen op meerdere reacties!

Bestuur SVFCU

11503

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS