SV zoekt secretaris (m/v)

Beste leden,
 
Onlangs heeft Mariëlle Kruft te kennen gegeven dat zij haar functie als secretaris van de Supportersvereniging FC Utrecht na dit seizoen naast zich neer gaat leggen. Mariëlle is al vijftien jaar als secretaris aan onze vereniging verbonden. Ondanks het feit dat wij begrip hebben voor haar beslissing, vinden we het jammer dat zij deze keuze heeft gemaakt.

Gelukkig is Mariëlle nog wel tot komende zomer als secretaris beschikbaar voor de vereniging. Hier zijn wij erg content mee omdat zij hierdoor een opvolger goed kan inwerken op zijn/haar werkzaamheden.
Afscheid nemen van Mariëlle gaan we nog doen, maar op dit moment zijn we dus op zoek naar aan:
 
Secretaris (m/v)
 
Als secretaris maak je deel uit van het bestuur van de Supportersvereniging FC Utrecht. Deze vereniging met bijna zesduizend leden is als gesprekspartner van FC Utrecht actief en organiseert, samen met de leden, diverse activiteiten.
 
Als secretaris houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:
 
- De ledenadministratie voeren
- E-mail account beheren
- Vóór de wedstrijd aanwezig zijn voor de leden om eventueke vragen te beantwoorden
- Notuleren tijdens bestuursvergaderingen
- Verdere voorkomende werkzaamheden
 
Een bestuursfunctie bij de Supportersvereniging FC Utrecht is een vrijwilligersfunctie. Hier staat dus geen salaris tegenover. Wel is er sprake van een vrijwilligersvergoeding.
 
Lijkt het jou leuk om iets te betekenen voor FC Utrecht en haar supporters? Mail dan voor meer informatie of om je aan te melden naar: info@svfcu.nl
 
Wij hopen op korte termijn in gesprek te gaan met kandidaten.
 
Bestuur SVFCU

11503

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS