SV-voorbeschouwing: Willem II - Utrecht

Terwijl ik deze voorbeschouwing schrijf, ben ik nog aan het bijkomen van het gelijkspel in extremis van afgelopen woensdag. De wedstrijd leek naar 15 minuten al gespeeld, maar in de tweede helft bracht de FC de Alkmaarders in de stress en wist de eindstand af te sluiten met een 2-2. De gelijkmaker werd gevierd met El Capitano die net langs de zijlijn stond door een publiekswissel en daarna volgde een onvergetelijk afscheid. Uiteindelijk een mooie avond om op terug te kijken en met hoop en optimisme weer vooruit te kijken.

Komende zondag speelt de FC de laatste competitiewedstrijd in Tilburg waarin de Koninklijken onttroond kunnen worden uit de Eredivisie en kan worden afgesloten met een zesde plek. Genoeg reden dus voor de twaalfde man om aanwezig zijn en dat zijn zij ook met het maximale aantal in het uitvak. Met de toeter Tilburgers is nog wat af te rekenen uit een recent verleden, dus het is aan de FC om het socialedienstvoetbal achterwege te laten en de energie van de laatste 15 minuten van afgelopen woensdag voort te zetten.

Dit is waarom het gaat en waar je het hele seizoen voor werkt. Staan wanneer het moet en presteren wanneer het moet. Daarom verwacht ik de volle 90 minuten passie en strijd en een aanvallende opstelling waarmee de Tilburgse kroon ten val wordt gebracht.

Come on Utreg!

11432

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS