SV-voorbeschouwing Utrecht - Vitesse

En eindelijk kwam afgelopen dinsdag het verlossende nieuws dat de stadions weer vol mogen! Na een lange tijd aangemodder kunnen we weer met zijn allen genieten in de Galgenwaard.

Nou, genieten... Afgelopen vrijdag leek het helemaal nergens op. De FC wist niet te domineren tegen de toen nummer 15 op de ranglijst en ging met legen handen naar huis. Tegen Cambuur-thuis leek er eindelijk verandering te komen in een slechte reeks, maar tevergeefs.

In de afgelopen week is er veel nieuws naar buiten gekomen over de club, waarin Willem Janssen onder andere zijn droom voor de toekomst uitstippelt, over de positie van Ramselaar en het hoogstwaarschijnlijke vertrek van Joris van Overeem komende zomer. Het is te hopen dat de FC er alles aan doet om beide spelers bij de club te houden en we komende zomer geen leegloop van belangrijke spelers krijgen.

Maar de focus ligt nu op zondag waarin de FC het in eigen huis opneemt tegen de directe concurrent Vitesse. De Arnhemmers staan met slechts een punt verschil op de zesde plek en verloren afgelopen weken met grote cijfers. Wat dat betreft is de club na de winterstop niet goed uit de startblokken gekomen. Ook wist de club uit Arnhem gisteren in een Europees duel niet te winnen van Rapid Wien. Het is te hopen dat die wedstrijd komende zondag nog goed in de benen van de selectie zit.

Bij de selectie van de FC dreigt er een schorsing voor van der Maarel en Timber en ontbreken sinds kort ter Avest, van der Streek, Warmerdam en Zagre door blessures. Dan blijft de vraag over wie de trainer een basisplek gunt na vorige week vrijdag en met wat voor opstelling?

Wanneer de stormen zijn overgewaaid gaat de zon hopelijk in een volle Galgenwaard schijnen.

Tot dan!

7999

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS