SV-voorbeschouwing: Utrecht - PSV

De FC had goede zaken kunnen doen door afgelopen zaterdag in de Adelaarhorst te winnen, maar Go Ahead wist een sensationele week waarin van Ajax werd gewonnen met een gelijkspel af te sluiten. Gezien het resultaat en het verloop van de wedstrijd een teleurstelling voor de FC.En deze week werd duidelijk dat de gifbeker nog niet leeg was toen werd aangekondigd dat Veerman een langdurige blessure aan de wedstrijd heeft overgehouden. Vanaf nu dus alle ballen op Douvikas in de zestien en hopen dat Veerman tijdens de playoffs weer is hersteld.

En komende zondag staat in eigen huis PSV op het programma. PSV wist gisteren zelf in een Europees spektakelstuk tegen FC Kopenhagen terug te komen op een 4-4 gelijkspel van een 1-3 achterstand. Tegen de club uit Eindhoven heeft de FC het altijd moeilijk en kun je alleen met volle overtuiging en soms een beetje geluk de overwinning over de streep trekken.
Op basis van de afgelopen wedstrijden heb ik daar helaas weinig vertrouwen in, maar ik hoop dat ik er naast zit.  Het is daarnaast te hopen dat de selectie van de Eindhovenaren zondag nog uitgeblust is.

De trainer moet het dus doen zonder Veerman vanwege een langdurige blessure en ook zonder van der Maarel wegens een schorsing. Laten we hopen dat er met een aanvallende opstelling wordt gestart en de FC deze wedstrijd een beetje geluk heeft.

Come on Utreg!

625

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS