SV-voorbeschouwing Utrecht - NEC

Dit seizoen hebben we veel teleurstellingen te verduren en afgelopen zondag was er weer één. Het zag er naar uit dat de FC een zwaar verdiend punt mee terug ging nemen naar Utrecht, maar Sinisterra gooide in de 96ste minuut roet in het eten. Een zware domper, maar voor nu zit er niks anders op dan vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd.
En dat is aanstaande vrijdag in eigen huis tegen NEC wanneer de Koninklijke Kater hopelijk is weggezakt. De tegenstander uit Nijmegen is dit seizoen na lange afwezigheid weer terug in de Eredivisie en presteert boven verwachtingen. Met een tiende plek op de ranglijst is de club vrijwel zeker veilig voor een Eredivisie plek komend seizoen en dat is een knappe prestatie.

Tot op heden is de ernst van de blessure van Tommy St. Jago nog niet bekend, maar gezien zijn reactie langs de zijlijn is het onontkomelijk dat we hem weer voor lange tijd moeten missen. Enorm zuur en het is te hopen dat hij spoedig en goed hersteld.

Verder staan Van der Maarel, Maher en Timber op scherp. Gaat de FC nu eindelijk weer in een kolkende Galgenwaard de volle buit pakken? Met iets meer gevaar in de 16 dan afgelopen zondag en overtuiging moet dat zeker lukken.

Come on Utreg!

7883

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS