SV-voorbeschouwing: Utrecht - GA Eagles

Afgelopen zaterdag hebben we 27 minuten kunnen genieten van de FC. Het team begon sterk,  stond als een huis, maar na de 1-1 viel alles als een kaartenhuis in elkaar en eindigde de wedstrijd met een teleurstellend resultaat. Met nog drie competitiewedstrijden en een bekerwedstrijd voor de winterstop is het nog lang geen tijd om de kerststol aan te snijden en is er echt werk aan de winkel

Komende zaterdag is dat in eigen huis tegen Go Ahead Eagles. De Eagles laten tot nu toe attractief voetbal zien en staan met 20 punten op plek 10 in de Eredivisie. In de afgelopen twee maanden won de club onder andere van Vitesse-uit en speelde het gelijk in de Arena. Dit gaat dus niet per definitie een makkelijke wedstrijd worden.

Op basis van de wedstrijd van afgelopen zaterdag verwacht ik dat de trainer aan de knoppen gaat draaien en we wijzigingen kunnen verwachten in de basiself. Ruimte voor fouten is er nu echt niet en zeker niet tegen de clubs die nu op het programma staan. Tot op heden zijn er geen nieuwe blessures bekend en geen schorsingen, dus genoeg mogelijkheden om de wedstrijd te  eindigen met een mooi resultaat.

Come on Utreg!

11322

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS