SV-voorbeschouwing Utrecht - Fortuna Sittard

Met weer een teleurstellend gevoel zette ik afgelopen zaterdagavond de TV uit. Dit was een wedstrijd die je gewoon over de streep had moeten trekken en zo zag het er ook tot ver in de blessuretijd uit. Dat je jezelf niet beloont en maar een puntje pakt moet je jezelf aanrekenen, maar gelukkig zat er verbetering in ten opzichte van de eerdere wedstrijden en dat geeft hoopt.

En dan voor nu de blik op komende zaterdag wanneer Fortuna Sittard de Galgenwaard bezoekt. De club uit de onderste regionen staat op dit moment op plek 17 en won in de afgelopen 5 wedstrijden slechts 1 keer. Ter vergelijking won de FC in de afgelopen vijf wedstrijden ook maar 1 keer, en speelde 2 keer gelijk. In dat opzicht kun je op basis hiervan weinig zeggen en is het vooral de vraag hoe de FC komende zaterdag in de wedstrijd zit.

De trainer kan in ieder geval op genoeg spelers een beroep doen, waarbij van der Maarel, Maher en Timber op scherp staan. Vorige week werd het bijzondere besluit genomen om St. Jago niet in de basis te laten starten, terwijl hij in mijn ogen in de wedstrijden daarvoor een van de betere spelers was. Kijken wat het zaterdag gaat worden, maar ik verwacht een sterke en hopelijk aanvallende opstelling.

Met nog zes competitiewedstrijden te gaan naderen we snel het einde van het seizoen en het kan nog alle kanten op. Gaat er een speler nog enorm veel stemmen winnen voor de David Di Tomasso trofee en gaan we Europa in of gaat het seizoen uit als een nachtkaars? We gaan het zien. In ieder geval hoog tijd om komende zaterdag voor de volle buit te gaan.

Come on Utreg!
 
Jeron

8185

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS