SV-voorbeschouwing: Utrecht - Cambuur

Na een week zonder competitievoetbal en de transfer deadline moet de FC zich weer gaan voorbereiden voor de thuiswedstrijd tegen concurrent SC Cambuur.

Om eerst de balans op te maken van inkomende en uitgaande transfers mag er geconcludeerd worden dat de FC er zonder kleerscheuren uit is gekomen. Sterker nog, met aanwinst Henk Veerman en de eerste zomeraankoop Taylor Booth kunnen we spreken van een succesvolle transferperiode. Dat is in de winter weleens anders geweest.

Zaterdag wordt er al om 16:30 afgetrapt in de Galgenwaard die alleen toegankelijk is voor seizoenskaarthouders. Balen dat we niet weer kunnen aftrappen in een volle Galgenwaard, maar gelukkig is er een begin. Gezien de ontwikkelingen in onze buurlanden is het te hopen dat er in Den Haag snel spijkers met koppen worden geslagen en de Corona maatregelen zo snel mogelijk losgelaten kunnen worden.

De tegenstander van zaterdag is een concurrent die een plek lager staat en dit seizoen tot op heden boven verwachting presteert. In de laatste wedstrijden presteerde Cambuur minder, maar dit gaat alles behalve een makkelijke tegenstander worden.

Tot zover bekend zijn er geen nieuwe blessures en is het te hopen dat de omikron ziekenboeg zo klein mogelijk blijft. St. Jago heeft afgelopen week mee geoefend, dus wie weet kan hij komende zaterdag weer mee doen voor het echie.

Laten we als seizoenskaarthouders de FC weer naar de overwinning schreeuwen!

Come on Utreg!

761

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS