SV-voorbeschouwing: Utrecht - AZ

‘FC-FC, we leven met je mee. Als wij een doelpunt maken, dan willen wij er twee’. Afgelopen zaterdag werd maar weer eens duidelijk waarom zo’n tweede doelpunt belangrijk is, wil je met de volle buit naar huis gaan. Helaas kwam het team tekort. En het was niet tegen een topclub of concurrent, nee, het was tegen de nummer 18 op de ranglijst. Aan het einde van de wedstrijd zakte mij de moed weer in de schoenen, maar laten we voor nu vooral vooruit kijken.

Morgen komt de nummer vijf van de ranglijst op bezoek in de Galgenwaard en wordt er om acht uur afgetrapt. Voor AZ zijn de drie punten van groot belang, want plek 4 betekent een directe plaatsing voor de derde voorronde Conference League in plaats van play-offs. Maar bij de club uit Alkmaar gaat het in de afgelopen weken ook niet vanzelf en werd er in de afgelopen 5 wedstrijden slechts twee keer gewonnen.

Afgelopen zaterdag maakte Veerman zijn rentree naar een blessure en dat gaf gelijk weer meer dynamiek in de zestien. Ik hoop dat hij morgen weer in de basis staat en de FC meer kansen gaat verzilveren.
Ook staat het afscheid van Willem Janssen op het programma. De supporters en de clubleiding zullen er alles aan doen om het een onvergetelijke avond te maken voor de nummer 14 en het is te hopen dat het team dat ook doet qua uitslag.

Come on Utreg!

8187

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS