SV-voorbeschouwing: Utrecht - Ajax

Na een broodnodige winterstop is de FC bezig met de voorbereiding voor de wedstrijd van het jaar die helaas ook dit seizoen in een leeg Galgenwaard wordt gespeeld. Met de afgelaste oefenwedstrijden mag de FC gelijk de tweede seizoenshelft beginnen tegen de huidige nummer 2 die denkt boven de wet te staan door twee positief geteste voetballers terug te laten vliegen vanaf het Portugese trainingskamp. Weer “Republiek Amsterdam” ten top.

In de tussentijd is bij de FC de nieuwe aanvaller Naoki Maeda mee gaan trainen met het eerste en lijkt de selectie binnen zeer korte tijd uitgebreid te worden met de komst van Mohamed Ihattaren. Afgelopen zomer werd er al over zijn komst gespeculeerd, maar dat ging helaas niet door. Het is te hopen dat de geboren Utrechter snel wedstrijdfit wordt en mooie dingen kan laten zien bij de club. Het keepersdossier is tijdens de winterstop voor de derde keer van dit seizoen onder het licht gehouden en dit keer is Fabian Keijzer naar voren geschoven als eerste doelman. Keijzer doet het goed bij zowel Jong FC Utrecht als Jong Oranje en het is te hopen dat hij zondag het spits goed afbijt.

Het wordt, kortom, een tweede seizoenshelft waarin we een aantal veranderingen gaan zien en hopelijk werpt dat vanaf zondag al zijn vruchten af. Niks is mooier dan goed te starten en deze wedstrijd te winnen.

Come on Utreg!
 

7999

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS