SV-voorbeschouwing Sparta - Utrecht

En weer door. Dat komt er met moeite uit na de pijnlijke nederlaag van afgelopen zondag. Naast het teleurstellende resultaat hebben we binnen 8 minuten kennis gemaakt en afscheid genomen van Naoki Maeda die moet herstellen van een beenbreuk. Iedereen had zich de start van de tweede seizoenshelft anders voorgesteld.

Zondag staat de uitwedstrijd in het Kasteel op het programma en daarmee de snelle hereniging met Dalmau in een ander shirt.
Om de doelstellingen van dit seizoen niet teveel op luchtkastelen te doen lijken is het noodzakelijk dat de FC drie punten pakt. Op basis van de huidige stand is Sparta een degradatiekandidaat en is er voor de FC geen ruimte voor sociale dienst voetbal. De laatste overwinning van de FC was zeven wedstrijden geleden en het verschil met een plek hoger is op dit moment al 6 punten.

Daarbij is de vraag met welke 11 de trainer zondag gaat starten. Over de opstelling tegen Ajax was veel discussie en als de transfergeruchten waar zijn moet de telefoon van Zuidam roodgloeiend staan. Wie is er voor zondag mogelijk al vertrokken en op welke posities wordt de FC versterkt?
Hoe dan ook moet ieder mogelijke opstellingen de Spartanen van het kunstgrasveld spelen. Zak niet weer door het ijs, maar breek het ijs en trek de overwinning over de streep!

Come on Utreg!
 

11386

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS