SV-voorbeschouwing SC Heerenveen - Utrecht

De aftrap met weer een volle Galgenwaard is afgelopen zondag gemaakt. En wat voor 1. Een waterballet, een Arnhemse vuurwerkshow, maar helaas weer niet het resultaat waar we op gehoopt hadden.
Komende zondag reist de FC met 260 uitsupporters af naar Heerenveen. Dit is de club waar onze nieuwe spits nog steeds goed is voor een derde van de Eredivisie-goals die de Friezen dit seizoen maakte. Een bijzonder duel voor hem en misschien weet hij net als zijn broertje te scoren tegen zijn oude club. De statistieken van de tegenstander zijn allesbehalve rooskleurig en er wordt zelfs al gesproken over mogelijke nacompetitie voor de Friezen die in de afgelopen zes wedstrijden telkens verloren. Het gras is niet altijd groener aan de overkant.

Maar dat geeft geen enkele ruimte bij de FC om de teugels te laten vieren. Met nog 11 competitiewedstrijden te gaan komt het einde langzaam maar zeker in zicht en is iedere punt belangrijk en het liefst drie tegen de clubs waar het minder mee gaat.

Gelukkig is de schade op de spelers na afgelopen zondag niet blijvend gebleven en kan de trainer op veel spelers een beroep doen, waarbij Van der Maarel, Maher en Timber op scherp staan.  Met welke opstelling gaat de trainer beginnen en gaan we eindelijk weer voetbalvuurwerk zien? Kom in ieder geval weer met drie punten terug naar de Domstad!

Come on Utreg!

11404

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS