SV-voorbeschouwing RKC - Utrecht

Het bestuur van de FC heeft na de nederlaag tegen FC Groningen spijkers met koppen geslagen. Hake werd op straat gezet, Rick Kruys werd aangesteld als hoofdtrainer en Dick Advocaat en Michael Silberbauer werden toegevoegd aan de technische staf. Daarnaast werd Luuk Brouwers als tweede aanwinst voor het komende seizoen gepresenteerd in de Galgenwaard. Het vertrek van Hake was onontkoombaar. Wellicht dat het beter was geweest wanneer in de winterstop dit besluit was genomen, maar laten we nu vooral vooruit kijken met het oog op het hoogst haalbare.
 
De eerste wedstrijd met de vernieuwde technische staf is komende zaterdag in het Mandemakers Stadion tegen RKC. De club uit Waalwijk speelt tot nu toe een bijzonder seizoen, waarin in de maand januari alleen maar werd gewonnen en de kwartfinale van de KNVB beker werd gehaald, maar nu door een mindere reeks op plek 14 staat. Gezien de degradatiestreep steeds meer in zicht komt voor de Waalwijkers zullen zij er alles aan doen om puntjes te pakken.

Maar bij de FC moet ook het gevoel leven om vooral tegen dit soort clubs zoveel mogelijk puntjes te pakken om uiteindelijk het seizoen met een concreet resultaat af te sluiten. Met de support van de Red White Army in een uitverkocht uitvak heb ik het gevoel dat dit zomaar een mooie avond kan gaan worden.

Come on Utreg!

10230

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS