SV-voorbeschouwing: PSV - Utrecht

Afgelopen zondag speelde de FC voor het eerst sinds lange tijd in een leeg Galgenwaard en won met de hakken over de sloot in een zeer matige wedstrijd.


Maandag liet Hake tegenover het AD weten dat aanvoerder Willem Janssen pas op de plaats heeft gemaakt. De trainer voorspelt dat we nog niet de laatste wedstrijd hebben gezien van de aanvoerder die tot eind dit seizoen een contract heeft bij de FC en hoogstwaarschijnlijk daarna een andere rol gaat vervullen binnen de club. Voetbalinhoudelijk lijkt mij dit een voor de hand liggende keuze, maar laten we hopen dat Janssen zich terugvecht en we hem dit seizoen nog in de Galgenwaard gaan zien.
VI maakte bekend dat de man van de enige assist van zondag bezig lijkt te zijn aan zijn laatste weken in Utrecht en vertrekt naar een Spaanse club. Dalmau werd gehaald met veel verwachtingen, maar maakte daar weinig van waar. De meningen over dat hij hier genoeg kansen voor heeft gehad zijn verdeeld, maar het lijkt mij voor beide partijen het beste dat hij nu vertrekt.

De tegenstander van komende zaterdag liet afgelopen weekend punten liggen in Heerenveen, maar de Eindhovenaren spelen tot nu toe stabieler dan vorig seizoen en staan op plek 2. Dit is altijd één van de lastigste uitwedstrijden waar we op 4 februari 2016 voor het laatst wonnen. Een mooier sinterklaascadeau dan een winst in Eindhoven kunnen we ons zelf niet wensen.

Zoals het er naar uit ziet kan de trainer op dezelfde spelers beroep doen, maar wordt er ook met dezelfde 11 van afgelopen zondag gestart? Ik hoop in ieder geval dat Balk weer een kans krijgt. Laten we dan verder hopen dat PSV een slechte wedstrijd speelt, Utrecht met alle overtuiging speelt en Makkelie een keer in ons voordeel fluit.

Come on Utreg!

3238

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS