SV-voorbeschouwing: Heracles - Utrecht

Wat hebben we genoten zaterdag!  Na een draak van een begin van de wedstrijd wist de FC zich te herpakken en wist Henk Veerman tijdens zijn debuut de wedstrijd over de streep te trekken. Een droomstart voor de nieuwe spits en de twaalfde man die weer deels welkom was in de Galgenwaard. En zoals het er nu naar uitziet zitten we in maart weer in een vol stadion wanneer de covid-maatregelen grotendeels zijn losgelaten. Ik kan niet wachten!

Gisteren kondigde Willem Janssen na zijn 400ste wedstrijd aan dat dit zijn laatste voetbalseizoen is. Het einde van een tijdperk, waarin de aanvoerder altijd passie en strijd liet zien. Afgelopen zaterdag zagen we dat ook tijdens een opstootje met Uldriķis. Een Utrecht speler in hart en nieren die aan het einde van dit seizoen een mooi afscheid verdiend en gelukkig in de toekomst op een andere manier aan de club verbonden blijft.

Maar nu de focus op morgen. De FC reist af naar het oosten en neemt het op tegen Heracles Almelo. Bij de Heracliden verloopt dit seizoen alles behalve voorspoedig waarbij er onder andere een speler is geschorst en de club op dit moment op plek 15 staat. De club heeft het wel voor elkaar gekregen om tijdens de wintertransfer publiekslieveling Samuel Armenteros voor de tweede keer terug te halen.

Met welke 11 gaat de trainer morgen starten? Na afgelopen zaterdag verdiend Veerman vanzelfsprekend zijn basisdebuut en wat mij betreft mag van der Kust ook weer worden opgesteld. Ik hoop in ieder geval op een aanvallende pot en eindelijk een uitoverwinning. Het resultaat van afgelopen zaterdag geeft in ieder geval hoop.

Come on Utreg!

11398

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS