SV-voorbeschouwing: GA Eagles - Utrecht

Met verre van perfect voetbal wist de FC afgelopen zondag in Heerenveen de drie punten mee naar huis te nemen. De twaalfde man was weer in het uitvak welkom en ondanks het onmogelijke tijdstip toch nog met 260 man aanwezig. Belangrijke punten voor de FC en voor Heerenveen de achtste zeperd op rij.
Het chagrijn bij de thuissupporters was duidelijk merkbaar met het fluitconcert van 90 minuten tegen hun oude spits Henk Veerman. Naar eigen zeggen deed Veerman dit weinig, maar had hij zijn rentree in het Abe Lenstra stadion wel anders verwacht. Meer daarover lees je in de komende Forza.

En op naar de volgende wedstrijd! Komende zaterdag reist de FC af naar Deventer en neemt het daarop tegen Go Ahead Eagles. De Eagles zijn een van de verassingen van dit seizoen en staan op dit moment op plek 12. Afgelopen zondag wist de club uit Deventer zelfs met 2-1 te winnen van Ajax. Ook voor de KNVB-beker was de club succesvol, maar werd gisteren in de halve finale uitgeschakeld door PSV. het wordt dus een lastige wedstrijd voor de FC, maar er moet wel worden gewonnen!

Komende zaterdag is ook de laatste mogelijkheid dat de twaalfde man Jacob Mulenga kan zien voetballen. De spits die nu onder contract staat bij de Eagles heeft besloten om na dit seizoen een punt achter zijn voetbalcarrière te zetten en in de toekomst een andere rol te vervullen binnen de voetballerij. Iedere FC-supporter hoopt vanzelfsprekend dat dit bij Utrecht wordt.

Bij de FC zijn van der Maarel, Maher en  Timber 1 gele kaart verwijderd van een schorsing. Verder heeft de trainer weer genoeg spelers waar hij een beroep op kan doen en is het te hopen dat het team met volle overtuiging het veld betreedt en met drie punten het veld verlaat.  

Come on Utreg!

7998

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS