SV-voorbeschouwing: Fortuna Sittard - Utrecht

Na de wedstrijd van afgelopen dinsdag voelt een pen te zwaar om vast te houden om een voorbeschouwing te schrijven. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo’n slechte bekerwedstrijd van de FC heb gezien. Het team inclusief de staf heeft zichzelf voor lul gezet en verloren van de nummer 9 van de Eerste Divisie. Namen noemen is makkelijk en gezien de wedstrijd misschien terecht, maar dit verlies moet het hele team en de staf zichzelf zwaar aanrekenen.
 
In goede en slechte tijden moet je achter je club staan en misschien dat supportersacties helpen voor zover die mogelijk zijn, maar het contrast met het begin van het seizoen is zo groot dat het in de afgelopen weken al een enorm zware opgave is om de TV aan te zetten en twee keer 45 minuten aan te laten staan.

Ik kijk daarom ook helemaal niet uit naar de wedstrijd van morgen tegen Fortuna Sittard. De club staat op dit moment zestiende in de competitie en verloor woensdag met 2-0 in de beker tegen PSV. Op die positie is ieder puntje mooi meegenomen en ik verwacht daarom dat dit geen makkelijke wedstrijd gaat worden.

In hoeverre is de FC morgen herstelt van de afgang in Breda? Het tij moet hoe dan ook nu keren want anders ben je ongeloofwaardig als club. Laten we in ieder geval hopen op het allerbeste.
 
Come on Utreg!
 

7930

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS