SV-voorbeschouwing Feyenoord - Utrecht

Na een competitiebreak van twee weken is de FC zich aan het voorbereiden voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord aanstaande zondag.

De aanloop naar de wedstrijd was weer spraakmakend toen de vaste busvervoerder van de FC besloot om maar drie bussen beschikbaar te stellen voor de uitsupporters vanwege eerdere schadegevallen en wanordelijkheden. De zoektocht naar een busvervoerder die meer plekken beschikbaar kon stellen eindigde in Roermond waar de FC een bedrijf bereid heeft gevonden om een kleine 600 supporters naar Rotterdam te rijden. Toen dit gisteren eenmaal bekend werd gemaakt was het uitvak ook binnen korte tijd uitverkocht.

De tegenstander van zondag floreert dit seizoen in Europa en speelt komende donderdag de halve finale van de Europa League tegen Olympique Marseille. Ook in de competitie presteert de club uit Rotterdam-Zuid en staat op dit moment op de derde plek. Gisteren werd bekend dat de bouw van de nieuwe Kuip definitief niet doorgaat, dus het is wachten tot het stadion vanzelf instort.

Aan de kant van de FC zijn Van der Maarel, Maher en Timber zijn 1 gele kaart verwijderd van een schorsing, maar zoals het er verder naar uitziet hoeft de trainer zich weinig zorgen te maken over de beschikbare spelers. De vraag blijft met welke opstelling er wordt begonnen en of de FC zich niet van het veld laat spelen. Met de twaalfde man erachter en de volle overtuiging van de spelers hoop ik op een verassende uitslag.

Come on Utreg!

8187

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS