SV-voorbeschouwing: FC Utrecht - NAC (beker)

Na zo’n wedstrijd als afgelopen zaterdag zakt de moed je in de schoenen. Dit had het kantelpunt moeten worden, maar je hield 0 punten over en een hoop kopzorgen voor de wedstrijden die nog op het programma staan. Over hoe het verder moet kunnen we lang uitwijken, maar laten we het voor nu houden bij de tegenstander van vanavond.

NAC Breda staat op dit moment op plek 9 in de Eerste Divisie. Tijdens de KNVB bekerwedstrijden liet de club zich twee seizoenen geleden van zijn beste kant zien en knikkerde in de kwartfinale AZ uit het toernooi. Op dat moment speelde de Bredanaren ook in de Keukenkampioen divisie en eindigde daarin op de vijfde plek.

Er zal alles aan gedaan moeten worden om zo’n bekertrauma te voorkomen. Daarvoor kan de trainer weer een beroep doen op Paes die herstelt is van zijn blessure en gaat Janssen van der Maarel vervangen die gisteren uitviel op de training. Paes lijkt ook te gaan starten, dus er is geen sprake van een definitieve keeperswissel. Verder ontbreekt Sylla en worden er mogelijk wissels doorgevoerd vanwege de vele wedstrijden.

Misschien omdat er nu écht iets op het spel staat ziet het team het licht in het Rat Verlegh en worden we verrast met een doelpuntenregen. Maar op basis van afgelopen wedstrijden maakt het mij allemaal niet meer uit zolang er maar gewonnen wordt.

Come on Utreg!

11370

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS