SV voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord

Na een mooie reeks gewonnen wedstrijden staat de FC morgen een zware kluif te wachten in eigen huis tegen de club uit Rotterdam-Zuid. Gezien de wisselvalligheid van Feyenoord is de FC alles behalve kansloos. Feyenoord blinkt soms uit, maar heeft vooral in de afgelopen weken veel punten laten liggen. Met momenteel de vijfde plek en de eindstreep in zicht is het de dood of de gladiolen voor de Rotterdammers om zich veilig te spelen voor Europees voetbal.

Hake kan morgen niet een beroep doen op Mahi (hamstringblessure) en Ramselaar (hersenschudding). Voor Mahi werd ook bekend dat hij na het seizoen onder het mes moet vanwege aanhoudende meniscusklachten. St. Jago en Hoogma zijn ook deze wedstrijd nog niet inzetbaar. De kans is dus groot dat Benamar net als vorige week weer op de plek van St. Jago speelt.

Dit is een wedstrijd die alle kanten op kan gaan. Om de drie punten in de Galgenwaard te houden is het belangrijk dat de FC vanaf de eerste tot de laatste minuut druk zet en weinig ruimte weggeeft aan de Rotterdammers. Wanneer de punten in de Galgenwaard blijven is de kans om te eindigen op plek 6 nog steeds mogelijk, dus laat dit een wedstrijd zijn die als een finale wordt gespeeld!

Come on Utreg!

8915

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS