SV voorbeschouwing FC Utrecht - ADO Den Haag

Het is komende zondag bijna een maand geleden dat de FC zijn laatste thuiswedstrijd speelde. In de tussentijd heeft de FC stappen gemaakt in de juiste richting en dat was vooral afgelopen zondag zichtbaar in de Kuip.Het veldspel was verbeterd en de 4-4-2 formatie is iets waar de gemiddelde FC supporter normaal gesproken naar het stadion voor komt. Jammer dat het team zichzelf tekort deed door de wedstrijd niet te beslissen, maar al met al stemde mij dit vele maler positiever dan voorgaande weken.

En daarmee op naar de komende wedstrijd! Als een van de weinige clubs had ADO vorig seizoen een voordeel bij het vroegtijdig beƫindigen van de competitie, want met de kwaliteiten van toen hadden zij het hoogstwaarschijnlijk in de nacompetitie niet gered. Dit seizoen is de ooievaar nog steeds niet geland in het Cars Jeans stadion en staat de club met slechts vijf punten op de zestiende plek.

Daar tegenover staat de FC die in de lift zit. Alleen Maher ontbreekt en verder zijn St. Jago en Willem Janssen onzeker voor zondag. Dit is daarom een wedstrijd waarin je moet laten zien dat je een beter team bent en ik verwacht dat de selectie en staf hier ook zo over denken. Ik voorspel daarom een 3-1, met wellicht dat ene tegendoelpuntje van onze verhuurde aanvaller Jonas Arweiler.

Via deze weg alvast een fijne sinterklaas en een fijne wedstrijd gewenst! Tot volgende week!

Jeron

9724

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS