SV in gesprek over busvervoer

Beste Supporters,
 
De  afgelopen tijd krijgen wij steeds meer vragen en opmerkingen over het busvervoer van en naar het stadion. Doordat de FC Utrecht Expess niet meer rijdt vanuit de plaatsen rond Utrecht, is het voor veel mensen moeilijker geworden om thuiswedstrijden te bezoeken. Bovendien merken wij dat er veel onduidelijkheid bestaat omtrent het busvervoer op het traject Utrecht CS – Stadion Galgenwaard.
 
Je zou zeggen: er ligt een gloednieuwe tramlijn, maar deze dure tramlijn is blijkbaar niet bedoeld voor Utrechters die van voetbal houden, want de tijden waarop deze tram rijdt zijn verre van vriendelijk als je kijkt naar de tijden van wedstrijden.
Als Supportersvereniging hebben wij dit probleem al enkele keren bespreekbaar gemaakt bij FC Utrecht. Op dit moment kijken we samen met de club naar mogelijke oplossingen om die vervolgens te bespreken met de vervoerders.
 
Weet, kortom, dat we hier mee bezig zijn. Zodra er meer informatie is, komen we er op terug. Voor verdere vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@svfcu.nl
 
SVFCU

8185

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS