SV beschouwt voor: RKC - Utrecht

Vanavond is het dan eindelijk weer zo ver. FC Utrecht trapt het nieuwe eredivisie seizoen af, uit in Waalwijk. Waar o.a. oud FC Utrecht speler Michiel Kramer onder contract staat. Dat is ook gelijk de speler om in de gaten te houden want hij weet nogal graag doelpunten te maken tegen ons.
 
Mentaliteit

Van de laatste 19 ontmoetingen in Waalwijk wist RKC er “maar” vier te winnen. Drie keer werd er gelijk gespeeld en twaalf keer ging FC Utrecht er met de winst vandoor. Vorig seizoen opende we het seizoen tegen Sparta. De vrije bal van Maher in één van de eerste minuten moet bij menig supporter nog op het netvlies staan. Een klinkende overwinning werd dat van vier tegen nul. 
 
Na een uiteindelijk teleurstellend seizoen is er nieuw elan bij FC Utrecht. Vertrokken spelers, trainers en gekomen nieuwe spelers en trainers met een andere visie en een andere mentaliteit.
 
Vernieuwend 
 
Wellicht dat deze vernieuwingen dringend nodig waren om FC Utrecht de volgende stappen te laten zetten. We zijn er weer en gaan met volle moed naar Waalwijk toe. Eindelijk gaat het weer beginnen! Op naar de eerste drie punter van het nieuwe seizoen! 

8567

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS