SV beschouwt voor op Fortuna Sittard - FC Utrecht

Na misschien wel slapste seizoensstart ooit en een saaie en matte editie van FC Utrecht - Ajax, spelen onze jongens vrijdagavond alweer. Nu tegen Fortuna Sittard. 
 
Ook bij de clubleiding lijkt men te zijn geschokken van de prestaties tot op heden, want er werden flink wat spelers aangetrokken in de laatste dagen. Na Jens Toornstra werden ook Sean Klaiber, Naoki Maeda en Amin Younes naar de Domstad gehaald. Dat maakt het dan wel weer interessant om de wedstrijd tegen Fortuna te gaan volgen. Wie gaan er spelen? En: begint het dan ook te lopen? 
Je zou het vooraf niet bedacht hebben, maar de wedstrijd in Sittard is meer cruciaal dan je op voorhand zou denken. Want ook de supporters zijn het spel van de laatste weken meer dan zat. Tijd dus om dit om te buigen naar iets positiefs!
 
Bij Fortuna Sittard lijkt alles te draaien om Burak Yilmaz. Zoals het een echte ster tegenwoordig betaamt weigert hij tot op heden elk interview. Daar staat wel tegenover dat hij zijn voeten laat spreken. Hij scoort en laat zien waarom hij momenteel de grote man in Limburg is. Tot punten heeft dit overigens nog net geleidt.
 
Laten we hopen dat onze FC in Sittard wél de punten pakt!

Forza Utreg!
 
Ps. Ga je naar Sittard? Voor het vertrek van de bussen is het home open voor een hapje en een drankje vanaf 14:30 uur.

11460

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS