SV beschouwt voor: FC Emmen - FC Utrecht

Terwijl de ronde van Spanje door onze stad dendert, maakt FC Utrecht zich op voor de derde wedstrijd van dit seizoen. Na twee teleurstellende puntendelingen, moet het elftal van Henk Fraser het zaterdagavond waar proberen te maken in Emmen waar de plaatselijke FC de tegenstander is.
 
Emmen heeft zich, na een knappa promotie versterkt met een aantal goede spelers die in het verleden het shirt van onze FC hebben gedragen: Zivkovic, Diemers, Hardeveld en Oehlschlagel. Ook moesten de Emmenaren afscheid nemen van Oussama El Azzouzi. De Veenendaler maakte een mooie stap naar België. 

Graag had Emmen met Bas Dost een oude bekende willen verwelkomen op de Oude Meerdijk, maar Dost koos (zoals bekend) voor FC Utrecht en is momenteel de clubtopscorer met alle twee de doelpunten die FC Utrecht tot op heden heeft gemaakt. Natuurlijk hopen we dat er zaterdag nog een paar Utrechtse treffers bij zullen komen, maar de waarheid is dat ons elftal moeite heeft om tot scoren te komen. Kansen krijgen we genoeg, maar tot goals leidt dit nauwelijks. Daardoor speelden we gelijk in Waalwijk tegen RKC, maar ook in eigen huis tegen Cambuur.

Om de opgelopen schade enigszins te beperken is een overwinning in Emmen zaterdagavond noodzakelijk!

Forza Utreg!

PS. Voor de bussen naar het verre Drenthe vertrekken is het mogelijk om in het supportershome een drankje te drinken, iets te eten of even gebruik te maken van het toilet. Dit kan vanaf 15:45 uur!

11455

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS