Restverkoop jubileumshirts

Het door Nathan Roos ontworpen Jubileumshirt wat wij als SV in het laatste kwartaal van 2020 aanboden, heeft tot een verkoop van ruim 550 stuks geleid. Ondanks die hoeveelheid mogen we het wel een echt “collectors item” noemen. Een aantal kopers heeft het shirt zelfs ingelijst om de bijzonderheid ervan te onderstrepen. De bezitters ervan mogen trots zijn.

Wat is de huidige situatie? Wij hebben nog een 30-tal shirts in onze opslag staan, van klein tot groot.

Deze kunnen in de huidige publieksloze periode nog door belangstellenden worden gekocht, alvorens zij uiteindelijk in de vrije verkoop In de caravan gaan (wanneer weer mogelijk).

De verkoopprijs is € 35,00, ongeacht de maat, en daar komt € 6,75 portikosten bij indien u het shirt opgestuurd wenst in plaats van het af te halen.

Een unieke kans om alsnog zo’n shirt te bemachtigen. Om het proces zo eerlijk mogelijk te laten verlopen vragen wij je een email te sturen naar freek@svfcu.nl onder vermelding “Restvoorraad jubileumshirts” met daarin je naam en adresgegevens en telefoonnummer plus vermelding van de gewenste maat. Hou er rekening mee dat XL,2XL en 3XL vrij krap vallen en ruilen achteraf gezien de beschikbare restvoorraad niet meer mogelijk is. Twijfel je, neem dan een maatje groter.

In dit geval geldt: wie het eerst komt het eerst maalt, de emails worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je krijgt sowieso een reactie op je email.

Uiterlijke datum om te reageren is 14 februari a.s.

Bestuur SVFCU

9168

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS