Nipte thuisnederlaag tegen PSV: 0-1

FC Utrecht heeft vandaag (zondagmiddag) een nipte nederlaag geleden tegen PSV. De gasten uit Eindhoven kwamen vroeg in de tweede helft op voorsprong door een doelpunt van Eran Zahavi. Tevens was dat ook de enige treffer van de middag in Utrecht: 0-1.

De tweede helft is net van start als FC Utrecht een van de vele hoekschoppen in de wedstrijd mag nemen. 21 stuks in totaal en deze corner van Adam Maher behoort tot een van de gevaarlijkste. Mike van der Hoorn torent hoog boven alles en iedereen uit en kopt snoeihard de bal richting het Eindhovense doel. Joël Drommel ligt echter exact op de goede plek en met een reflex houdt hij zijn doel schoon. De grootste kans van de wedstrijd voor FC Utrecht, maar een doelpunt blijft uit.