Nieuw contract voor René Hake

Oefenmeester komende 1,5 jaar hoofdtrainer van FC Utrecht.

FC Utrecht heeft René Hake aangesteld als hoofdtrainer van het eerste elftal voor het komende 1,5 jaar. De oefenmeester nam afgelopen periode reeds de taken waar als hoofdtrainer van het eerste elftal. Ab Plugboer zal tot het einde van het seizoen aanblijven als hoofdtrainer van Jong FC Utrecht.
 
Hake heeft een jarenlange staat van dienst bij zowel Eredivisie- als Eerste Divisie clubs. Zo was Hake onder meer hoofdtrainer van FC Emmen, FC Twente en SC Cambuur. Medio 2019 heeft de in Coevorden geboren trainer de stap gemaakt naar FC Utrecht, waar hij werd aangesteld als hoofdtrainer van Jong FC Utrecht.

De beloftenploeg presteerde onder zijn leiding uitstekend en wist in een vervroegd gestopte competitie een puntenrecord te vestigen. Nog nooit haalde de beloftenploeg zoveel punten als in seizoen 2019/2020: 38 in totaal, tot de competitie abrupt ten einde kwam vanwege het coronavirus. Vanaf begin november dit jaar nam Hake de taken van de vertrokken John van den Brom waar als hoofdtrainer van het eerste elftal. Deze periode gaat nu een vervolg krijgen. Naast het doorschuiven van Hake, zal ook Sander Keller definitief doorgeschoven worden als assistent-trainer van het eerste elftal.

Lees hier het volledige artikel.

9240

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS