Nederlaag in Leeuwarden: 2-1

Aan de uitbeurt bij SC Cambuur heeft FC Utrecht geen punten overgehouden. De FC uit de Domstad werd door de Friezen met 2-1 verslagen. 
 
Rechtsbuiten Moussa Sylla ziet zijn kans schoon, na dik een half uur spelen, en haalt uit. Het resultaat van die poeier: een prachtige goal. De bal vliegt in de verre hoek buiten bereik van Sonny Stevens binnen, en zo staat het na 33 minuten spelen in Leeuwarden weer gelijk: 1-1.

Onstuimig begin
Het eerste halfuur verloopt onstuimig. Al na 19 tellen ziet scheidsrechter Dennis Higler zich genoodzaakt de wedstrijd stil te leggen, omdat er buiten het lege Cambuur Stadion mensen aan de hekken rammelen en vuurwerk richting en in het stadion gooien. De wedstrijd kan na dik twee minuten pauzeren weer worden hervat, maar moet een minuut of acht later alweer worden gestopt. Mensen breken op dat moment door hekken heen, steken vuurwerk af, gooien dat richting en op het veld en scanderen leuzen. Andermaal is de onderbreking van korte duur; eens de binnendringers zijn verdwenen, gaat de bal weer rollen.

Lees hier het volledige artikel op fcutrecht.nl

9195

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS