Nederlaag in blessuretijd tegen Feyenoord

Utrechtse FC verliest in De Kuip met 2-1 van Feyenoord.

Een doelpunt in de zesde minuut van de blessuretijd deed FC Utrecht vanmiddag (zondag) de das om in De Kuip. Daar moest de Utrechtse FC, die in de slotfase van de pot met tien man speelde na een blessure bij invaller Tommy St. Jago, in extremis buigen voor Feyenoord: 2-1.

Met hand en tand wapent FC Utrecht zich in het laatste kwartier van de partij tegen Feyenoord. Aanvankelijk met een elftal, maar na het vanwege een blessure uitvallen van Tommy St. Jago met z’n tienen. Heel lang gaat dat goed en lukt het de ploeg van Hoofdtrainer Rick Kruys om de Rotterdammers weg te houden van het Utrechtse doel. Totdat in de zesde minuut van de blessuretijd Luis Sinisterra toeslaat. De Feyenoord-aanvaller, met name in de eerste helft bij veel van de Rotterdamse offensieven betrokken, beslist de partij: 2-1.