Jong FC Utrecht wil nieuwe jaar goed beginnen

Na een hele korte break, heeft Jong FC Utrecht op maandag 28 december de training hervat. Goed nieuws was dat de gehele selectie negatief getest was voor COVID-19, zodat ook daadwerkelijk iedereen weer welkom was op ons trainingscomplex.

Er is hard gewerkt. Iedereen gaat voor zijn kans of wil zich in de kijker spelen bij een breed publiek. Trainer/coach Ab Plugboer heeft inmiddels bekend gemaakt dat hij het seizoen graag gaat afmaken, nu René Hake definitief naar het eerste elftal is. Ook dit geeft weer de nodige duidelijkheid aan de mannen. Men weet waar men de komende maanden aan toe is. Er staat een druk programma op de rol. Te beginnen vanavond tegen onze Brabantse vrienden, FC Den Bosch.

Een elftal dat wil voetballen en de weg omhoog op de ranglijst graag wil vinden. Wij moeten echter duidelijk maken dat dit ook onze ambitie is. Zeker thuis moeten wij gaan voor de overwinning. Aan de voorbereiding en de intentie zal het niet liggen, het gaat nu om de uitvoering. Nieuwsgierig, vanavond vanaf 21.00 uur kunt U Jong FC Utrecht live volgen op ESPN. Wij hebben er ontzettend veel zin in. U toch ook?

9155

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS