Informatie lidmaatschap SVFCU 2022-2023

Het seizoen 2021-2022 ligt nog maar net achter ons, maar vanuit de SupportersVereniging zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen. Halverwege juni heeft de automatische verlenging van het lidmaatschap van de SupportersVereniging plaatsgevonden en is ook het lidmaatschapsbedrag afgeschreven.
 
Belangrijk hierbij was dat er voldoende saldo op de betreffende rekening stond en eventueel geblokkeerde rekeningnummers waren gedeblokkeerd.
Indien het niet mogelijk was om het lidmaatschapsbedrag af te schrijven, dan konden wij helaas jouw lidmaatschap niet verlengen, wat onder andere tot gevolg heeft dat jij volgend seizoen geen toegang hebt tot het supportershome, niet het supportersblad Forza! zal ontvangen en niet kan profiteren van (kortings)acties van de SV. 
 
Controleer daarom a.u.b. goed of het lidmaatschapsbedrag is afgeschreven. 
 
Ben jij nog geen lid, maar wil jij dat wel worden? Dat kan natuurlijk ook! Word dan lid van de SVFCU via www.svfcu.nl/lid-worden 
 
Een volwassen lidmaatschap kost € 25,- , een gezinslidmaatschap is voor € 35,- verkrijgbaar en jeugd tot en met 16 jaar en mensen die 65 jaar of ouder zijn, zijn voor € 18,- ook komend seizoen lid van de SupportersVereniging.
 
Let op: de passen worden eind juli/begin augustus naar het thuisadres verzonden, dus geef vóór die tijd adreswijzigingen door via info@svfcu.nl.
 
SupportersVereniging FC Utrecht 

2253

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS