Informatie lidmaatschap SVFCU 2021-2022

Update februari 2022:
 
Nu de Coronamaatregelen versoepeld zijn en Stadion Galgenwaard volledig gevuld mag worden, zal ook het supportershome weer meer bezoekers mogen ontvangen. 
 
Ben je nog geen lid en wil je wel graag toegang tot het supportershome? 
 
Word dan lid voor de rest van het seizoen voor een gereduceerd tarief. 
 
Meer informatie over het lidmaatschap en tarieven is te lezen op deze pagina. 
 
 
 
---------
 
Beste supporters,

Langzaam maar zeker komen er positieve signalen over de versoepelingen, ook met het oog op het bezoek van (sport)evenementen. Wij hopen dat komend seizoen een zo normaal mogelijk voetbalseizoen zal worden, waar wij ‘gewoon’ weer de wedstrijden van FC Utrecht in onze Galgenwaard kunnen kijken. Met natuurlijk ook weer het vertrouwde bezoek aan het supportershome.

Daarom gaan wij beginnen met de voorbereidingen op het komende seizoen. In de eerste helft van juni zal de automatische verlenging van het lidmaatschap van de SupportersVereniging plaatsvinden en wordt ook het lidmaatschapsbedrag afgeschreven.

Het is bij de verlenging van de lidmaatschappen daarom belangrijk dat er voldoende saldo op de betreffende rekening staat en eventueel geblokkeerde rekeningnummers zijn gedeblokkeerd.

Indien het niet mogelijk is om het lidmaatschapsbedrag af te schrijven, kunnen wij helaas jouw lidmaatschap niet verlengen, wat onder andere tot gevolg heeft dat jij volgend seizoen geen toegang hebt tot het supportershome, niet het supportersblad Forza! zal ontvangen en niet kan profiteren van (kortings)acties van de SV.

Een volwassen lidmaatschap kost € 25,- , een gezinslidmaatschap is voor € 35,- verkrijgbaar en jeugd tot en met 16 jaar en mensen die 65 jaar of ouder zijn, zijn voor € 18,- ook komend seizoen lid van de SupportersVereniging.

Ben jij nog geen lid, maar wil jij dat wel worden? Dat kan natuurlijk ook! Word dan lid van de SVFCU via deze link

Let op: de passen worden eind juli/begin augustus naar het thuisadres verzonden, dus geef vóór die tijd adreswijzigingen door via info@svfcu.nl.

Graag tot volgend seizoen als lid van de SupportersVereniging!

9328

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS