Gelijkspel tegen Fortuna Sittard: 2-2

FC Utrecht heeft een punt mee teruggenomen uit Limburg. Daar speelde de ploeg van Hoofdtrainer René Hake vanavond (zaterdag) met 2-2 gelijk tegen Fortuna Sittard.

Het schot van Mimoun Mahi is hard en zo venijnig dat keeper Yanick van Osch van Fortuna Sittard de door de flankspits geschoten bal niet kan klemmen. Sander van de Streek staat op het juiste moment op de juiste plek en neemt de rebound voor zijn rekening. Met zijn elfde doelpunt van dit kalenderjaar - daarmee is Van de Streek de eerste speler sinds Sébastien Haller in 2016 die meer dan tien goals maakt in één kalenderjaar - zet Van de Streek FC Utrecht vlak na de rust op voorsprong in Limburg: 1-2.

Mahi schiet raak
Het is de tweede keer dat de Domstedelingen de leiding nemen in het Fortuna Sittard Stadion. Daar komt het openingsdoelpunt op naam van Mahi. De aanvaller schiet de bal na twintig minuten spelen vanaf dik twintig meter de hoek in. Buiten bereik van Van Osch gaat de bal binnen: 0-1.