Forza zoekt: redactrice vrouwenvoetbal

Voor komend seizoen is de Supportersvereniging FC Utrecht op zoek naar uitbreiding van de redactie van het magazine Forza. We zoeken specifiek naar iemand die het vrouwenvoetbal bij FC Utrecht wil volgen, interviews kan afnemen en kan schrijven. Kennis van FC Utrecht en het vrouwenvoetbal is daarbij zeer wenselijk.
 
Wat ga je doen?
In overleg met de hoofdredactie (Mike Vermeulen) ga je op zoek naar verhalen over betrokkenen bij het vrouwenelftal van FC Utrecht. Dit kan een speelster zijn, maar ook een trainster iemand anders. Je zoekt (via de afdeling media van FC Utrecht) contact met de persoon die je wilt spreken, maakt een afspraak en gaat op pad met onze fotograaf Jennifer. Na afloop vat je het gesprek samen in een prettig te lezen tekst.
 
Hierbij krijg je begeleiding van een ervaren verslaggever die ook als sparringpartner dient. Onze voorkeur gaat uit naar een nieuw vrouwelijk lid van de redactie.
 
De Supportersvereniging FC Utrecht is een vrijwilligersorganisatie. Dit houdt in dat je voor je werkzaamheden niet wordt betaald. Wel is er sprake van een vrijwilligersvergoeding.
 
Enthousiast geworden? Of heb je behoefte aan meer informatie?
Mail naar forza@svfcu.nl
 
We hopen snel met je in gesprek te gaan.
 
Supportersvereniging FC Utrecht

11563

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS