FC Utrecht hard onderuit bij NEC

Ron Jans blijkt voorlopig toch niet de wonderdokter die FC Utrecht laat opleven. Na de prima voorstelling van vorige week tegen Heracles (1-3 winst), ging zijn ploeg vanavond kansloos met 3-0 onderuit tegen NEC. 
 
Onbehouden kegelde Mark van der Maarel zijn tegenstander Rober Gonzalez tegen de grond, halverwege de tweede helft van NEC-FC Utrecht. Zijn elftal had tot dan toe een armetierig slechte voorstelling gegeven in De Goffert. En nu vond de ervaren captain de tijd blijkbaar rijp om een signaal af te geven. Zo van: tot hier en niet verder. Het bood allemaal weinig soelaas voor zijn ploeg, die in het vervolg van het duel achter de feiten aan bleef hobbelen. Eindstand: 3-0.
 
Het enthousiasme kon niet op, een week geleden in Almelo, toen FC Utrecht het officiële debuut van Ron Jans als trainer opluisterde met een 1-3 overwinning op Heracles, volgend op een wedstrijd waarin zijn elftal prima voetbalde. Hoe anders was het vanavond in Nijmegen, waar NEC twee klassen te groot bleek en via Dirk Propper, Magnus Mattsson en Bas Dost (penalty na overtreding Van der Maarel op Gonzalez) uitliep naar een even verdiende als klinkende overwinning.
 
Lees hier meer op ad.nl

11319

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS