Droevig slotakkoord eredivisie voor FC Utrecht

FC Utrecht heeft de reguliere competitie afgesloten met een nederlaag. Het team van Hoofdtrainer Rick Kruys moest vanmiddag (zondag) buigen voor Willem II: 3-0. FC Utrecht is op de zevende plek van de Eredivisie geëindigd en speelt in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal komende week twee keer tegen Vitesse.
 
Een knappe redding van Eric Oelschlägel voorkomt een Tilburgs doelpunt, na een corner in het begin van de tweede helft. Maar de goalie, en daarmee FC Utrecht, heeft pech: de bal ploft vervolgens neer voor de voeten van Dries Saddiki. De middenvelder haalt verwoestend uit en jaagt de bal de verre bovenhoek in. Daarmee verdubbelt hij de marge: 2-0.
 
Willem II schiet uit startblokken
En dat is een flinke knauw, want FC Utrecht is er juist alles aan gelegen om na de break de voor de rust opgelopen averij te herstellen. Die averij, die ontstaat al snel. Willem II, dat uit de startblokken schiet en vanaf de eerste tot en met de laatste tel vooruit wordt gestuwd door een fanatiek publiek in een sfeervol Koning Willem II Stadion, kan al na zeven minuten juichen. Van dichtbij is Jizz Hornkamp trefzeker voor de ploeg die vecht voor lijfsbehoud en één ding zeker weet: om aanspraak te maken op een langer verblijf in de Eredivisie, moet gewonnen worden: 1-0.
 
Lees hier het volledige verslag op fcutrecht.nl

11345

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS