Doelpuntloos gelijkspel tegen Go Ahead Eagles

FC Utrecht en Go Ahead Eagles hebben aan het onderlinge treffen van vanavond (zaterdag) in Stadion Galgenwaard allebei een punt overgehouden. De beste en de meeste kansen waren voor de Utrechtse FC, maar die kon Warner Hahn niet passeren: 0-0.
 
‘Pats!’, klinkt het in een leeg Stadion Galgenwaard. Het is het geluid van een bal die eindigt op de kruising, daar waar de paal en de lat elkaar ontmoeten. Adrián Dalmau is de afzender van de kopbal, en Warner Hahn ziet hoe het aluminium hem en zijn ploeg helpt. Het blijft daardoor bij 0-0 in Utrecht, waar de ploeg van Hoofdtrainer René Hake beduidend meer kansen krijgt dan tegenstander Go Ahead Eagles, maar er maar niet in slaagt de Deventer muur te slechten.
 
Veel kansen, Hahn onpasseerbaar
Dat lukt ook captain Mark van der Maarel niet, die in de rebound na de kopbal van Dalmau een kans krijgt. Zoals eerder in de wedstrijd ook pogingen van onder anderen Remco Balk (redding Hahn), Simon Gustafson (schot, naast), Quinten Timber (schot, tot corner verwerkt door Hahn), Tasos Douvikas (schot, prooi voor de goalie van Go Ahead Eagles), Mike van der Hoorn (kopbal, opnieuw is Hahn een sta-in-de-weg), Bart Ramselaar (schot, Hahn houdt tegen), Hidde ter Avest (schot, voorlangs) en nog eens Timber (schot, over) niet de treffer opleveren waar FC Utrecht zo op aast. 
 
Lees hier het volledige artikel op fcutrecht.nl

11368

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS