De SV in de regio

Zaterdag 1 oktober was het dan zover, het derde elftal van sc Everstein trad in de wedstrijd tegen MVV’58 aan, in een bijzonder maar erg mooi shirt. Het nieuwe shirt is gesponsord door “Van der Dussen Verhuur Lexmond” en de “SV”.

Een ludieke actie van 2 Utreg-supporters met een prachtig resultaat, aan de voorzijde het logo van de “SVFCU” uiteraard ontworpen door Mike Vermeulen en aan de achterzijde “Van der Dussen Verhuur Lexmond” (een lokale ondernemer die zich toelegt op de bouw van stijgers en verhuur van hoogwerkers). Bij de overdracht van de shirts waren er mooie woorden, bossen bloemen en kleine attenties voor de sponsoren die dit project mogelijk gemaakt hebben, de familie Jaap van der Dussen en namens de SV, Teun den Hartog. Ook Mike Vermeulen die als vanouds optrad als fotograaf werd
niet vergeten en kreeg een leuke attentie als blijk van waardering (Mike vierde onlangs zijn 25-jarig
jubileum als eindredacteur van de FORZA).

Jan van Toorn die zich opwierp als sponsor voor een bidonkratje en enkele ballen, werd door de mannen van sc Everstein 3 niet vergeten, ook voor hem hadden de mannen een leuke attentie. Verder gaat er dank uit naar Unicum uit Hagestein die de shirts heeft geproduceerd, ook Petra van Unicum werd verrast met een bloemetje.
 
De wedstrijd werd gewonnen met 1-0 en dat lijkt een bijzaak want vooral het plezier en de lachende gezichten zorgde voor middag die niet snel vergeten zal worden. 

(Op verzoek van de spelers geplaatste boodschap)
Namens de spelers van het “derde” willen we graag Jaap van der Dussen, de SV, Jan van Toorn en de
behulpzame vrijwilligers bedanken. We zullen het shirt met trots dragen, Bedankt.
WE ZIJN ER BLIJ MEE.
 
 

11480

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS