Crowdfunding actie voor documentaire tramaanslag

Afgelopen weekend was de herdenking van de Utrechtse Tramaanslag in 2019. Een enorm aangrijpende gebeurtenis waarbij vier dodelijke slachtoffers vielen. Ook had de aanslag een grote impact op Utrecht.

De komende periode werken Tijmen Beijes en Jeanneau van Beurden aan een documentaire over de Tramaanslag. En aan het maken van een documentaire zijn kosten verbonden. Daarom zijn zij een crowdfunding gestart ter financiering van dit bijzondere project. 
 
Klik hier om naar de crowdfunding pagina te gaan.

In de documentaire vertellen slachtoffers en nabestaanden het nog niet eerder vertelde verhaal over de Tramaanslag. Hoe hebben zij de dag van de aanslag beleefd? En hoe gaat het nu met ze? Het is een verhaal dat niet vergeten mag en kan worden en de gesprekken met slachtoffers en nabestaanden maken dit nog duidelijker.

Al het geld van de crowdfunding actie wordt geinvesteerd in de documentaire. Zo zal een goede componist de filmmuziek maken, is er iemand die de kleurbewerking doet en zijn er andere broodnodige zaken die geld kosten zoals apparatuur en promotie. 
 
Wil jij een bijdrage leveren aan deze documentaire? Ga dan naar https://www.voordekunst.nl/projecten/15238.

11553

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS